logo
(035) 602 28 26 Mail


Trainingen van DataDidact

Wij geloven in het belang van persoonlijk contact. Het liefst geven wij daarom fysiek les: Met elkaar afstemmen, overleggen, sturen, maar ook plezier hebben! We bieden de lessen op verschillende manieren aan, maar welke trainingsvorm je ook kiest: in alle gevallen krijg je uitstekend lesmateriaal boordevol handige tips en oefeningen. Naar keuze digitaal of in boekvorm.

Trainingen van DataDiDact

Trainingsvorm Omschrijving
Privé-training
Dit zijn onze standaard­trainingen. Door de individuele benadering sluiten we naadloos aan op je wensen en niveau. Omdat je in deze trainingen snel je doel bereikt, hoef je minder lessen te volgen dan wanneer je in een groep een training volgt. Je kunt zelf de startdatum en de volgende lessen plannen. Klik hier voor een overzicht van onze trainingen.
Privéles Heb je geen behoefte aan een training, maar heb je wel specifieke vragen? Dan kun je een losse privéles nemen of kiezen voor werkplek­begeleiding. Ons uurtarief is € 76,00. Voor reistijd en -kosten rekenen wij € 38,00 p/u (prijzen zijn BTW-vrijgesteld).
Bedrijfstraining Voor bedrijven en instellingen geven we maatwerk­trainingen, waarbij we vooraf met elkaar afstemmen wat het leerdoel is. De trainingen zijn naar wens individueel of in groepen. Bij voorkeur fysiek, maar online kan ook. In alle gevallen houden we rekening met (persoonlijke) wensen.
Online-trainingen Als fysieke lessen niet mogelijk of onhandig zijn, geven wij online trainingen. Ook dan kun je rekenen op een uitstekende begeleiding met een persoonlijke touch. Voor de online trainingen gebruiken we Teams.


Privélessen kunnen ook aan twee personen worden gegeven. De tweede persoon krijgt 25% korting!Overzicht trainingen


Direct inschrijvenDataDidact ◆ Valeriaanstraat 69 ◆ 3765 EJ Soest ◆ (035) 602 28 26 ◆ info@datadidact.nl
Referenties
Algemene voorwaarden
Privacy-beleid
Handige links