home > over ons 

opvulling.jpg opvulling.jpg opvulling.jpg opvulling.jpg

Over ons


DataDidact is je slimme computerkennis. Of het nu om computercursussen, bedrijfstrainingenPC hulp, ingewikkelde macro's of webdesign gaat, je kunt op DataDidact rekenen als een goede vriend. We richten ons op de zakelijke en particuliere markt.

We willen er alles aan doen om mensen sneller en plezieriger te laten werken met de computer. En dat in gewone taal. Het draait wat ons betreft om de mensen die met de apparatuur moeten werken. Computers staan in dienst van de mensen en niet andersom. Samen oplossingen zoeken is onze uitdaging! Zo kunnen wij standaard software als Word, Excel en Access aanpassen aan bedrijfswensen en geven heldere en duidelijke uitleg. Een handig naslagwerk hoort daar vanzelfsprekend bij. Onder PC hulp valt bijvoorbeeld de installatie van (nieuwe) computerapparatuur, het overzetten van bestanden, juiste internetinstellingen, enzovoort.

Kleinere bedrijven kunnen gebruik maken van onze expertise op het gebied van systeembeheer. We lossen niet alleen problemen op, maar voorkomen ze ook en denken actief mee hoe bepaalde taken beter kunnen.

Het voordeel van een breed servicepakket is dat we samen met jou snel de juiste oplossingen vinden voor elke situatie. Helder en persoonlijk contact, geen wachttijden, niet doorverbonden worden, direct resultaat. Dat is waar wij voor staan.

Zien we je binnenkort?


Marja den Boer en Hans de Jong, team DataDidact

Marja den Boer   Hans de Jong
Partner.jpg
Soest, Baarn, cursus, computercursus, computeropleidingen, privé-les, privéles, cursus op afstand, paint shop pro, apple, mac, training, training op afstand, office, digitaal rijbewijs, fotobewerking, paintshop, word, office, picasa, jeugdtypen, excel, powerpoint, access, internet, e-mail, windows, kompozer, kindercursus, kinderen, typen, computertypen, examentypen, photoshop, bedrijfstraining, workshop, webdesign, database ontwerp, powerpoint presentatie, sjablonen, sjabloon, Hilversum, Amersfoort, Mac, Apple, Ipad, Safari, Photoshop Elements, iPhoto, Photo Booth iPhone