home > opleidingen > cursus op afstand 

opvulling.jpg opvulling.jpg opvulling.jpg opvulling.jpg

Cursus op afstand


Als u een cursus niet in een groepje in Soest wilt of kunt volgen, kunt u kiezen voor een cursus op afstand. U krijgt dan het cursusboek thuisgestuurd en volgt zelfstandig de lessen.

U kunt inloggen op onze server om bestanden op te halen. Ook krijgt u een eigen map op de server waar u de oefeningen kunt opslaan. Deze kunnen de docenten dan controleren. Via onze website vult u per les het voortgangsformulier in en kunt u vragen stellen, maar natuurlijk kunt u ook de telefoon pakken als u vast komt te zitten. 

De prijzen zijn gelijk aan de prijzen van de groepscursussen; verzendkosten zijn (in Nederland) inbegrepen. Als u dat wilt, sturen wij u per e-mail een proefles van de gewenste cursus.

U krijgt net als bij de andere cursussen voldoende aandacht. En natuurlijk krijgt u na afloop van de cursus een certificaat in de bus.

Zo werkt het:
  • Klik hier om inschrijfformulier te downloaden.
  • Stuur het inschrijfformulier terug.
  • Na ontvangst van uw inschrijfformulier en betaling sturen wij u het lespakket en een betalingsbewijs toe.
  • U volgt zelfstandig de lessen. Per les vult u het online voortgangsformulier in (zie hieronder).

voortgangsformulier.jpg aanmelden_cursus.jpg

voortgangsformulier
online aanmelden


Soest, Baarn, cursus, computercursus, computeropleidingen, privé-les, privéles, cursus op afstand, paint shop pro, apple, mac, training, training op afstand, office, digitaal rijbewijs, fotobewerking, paintshop, word, office, picasa, jeugdtypen, excel, powerpoint, access, internet, e-mail, windows, kompozer, kindercursus, kinderen, typen, computertypen, examentypen, photoshop, bedrijfstraining, workshop, webdesign, database ontwerp, powerpoint presentatie, sjablonen, sjabloon, Hilversum, Amersfoort, Mac, Apple, Ipad, Safari, Photoshop Elements, iPhoto, Photo Booth iPhone