logo
klik hier voor de webversie

Facebook-tip: Topverslagen uit; Recente verslagen aan!

Op FB krijg je eerst en vooral de posts te zien van mensen waar je regelmatig een duimpje voor over hebt. Populaire posts krijgen voorrang. Zo krijg je een netwerk van gelijkgestemden. Keerzijde: mensen die minder vaak iets plaatsen worden niet snel opgemerkt. Daar kun je wat aan doen! Zet bij Nieuwsoverzicht Topverslagen uit en Meest recent aan. Doe dit regelmatig, want FB is hardnekkig...

Recente verslagen

 

Wist je dat je bij DataDidact niet alleen terecht kunt voor computercursussen?  We zijn jouw slimme computerkennis voor PC hulp, webdesign, Photoshop en logo's.
 

Office 365 - heel veel mogelijkheden!

Office 365

Office 365 is het Office-pakket dat je kent, plus functies waarmee je beter kunt samenwerken: tegelijkertijd een Word-document bewerken; aan de slag met werkgroepen, nieuwe presentatiemogelijkheden en misschien wel het allermooiste: je kunt overal ter wereld bij jouw documenten en foto's. Of je nu werkt met een PC, Mac of onderweg bent met een tablet of smartphone.

Als Microsoft Partner kunnen wij de installatie voor je verzorgen, rekening houdend met jouw situatie en dat van je bedrijf. Particulieren kunnen een voordelig Office 365 abonnement aanschaffen met alle voordelen van dien. Een pluspunt van DataDidact is dat je altijd kunt rekenen op hulp en cursussen. Zo werk je nog plezieriger! Klik hier voor meer informatie over onze cursussen van Office 365.

Nieuwsgierig naar ons complete, vernieuwde cursusoverzicht? Klik dan hier.
 

Privécursus: Foto's en de Mac

Fotoboeken

We hebben de laatste tijd regelmatig het verzoek gekregen een cursus te ontwikkelen voor het maken van fotoboeken. Die is er nu voor de Mac! In deze minicursus leer je ook (basis)vaardigheden voor wat betreft fotobewerking, fotobeheer en krijg je tools waarmee je fraaie diavoorstellingen kunt maken. Kosten voor de privécursus € 85,00 inclusief naslagwerk. Tweede persoon half geld. Derde en volgende deelnemers betalen € 20,00 p.p. Voor meer informatie, klik hier of neem contact met ons op!


april 2017
 DataDidact - slimme computerkennis
Valeriaanstraat 69
3765 EJ  SOEST
035 - 6022826
Reacties en informatie

Reageren op deze nieuwsbrief? Klik dan hier
Klik hier om af te melden voor de nieuwsbrief
Meer informatie op: www.datadidact.nl