logo
klik hier voor de webversie
Nieuw cursusseizoen: ook dagdelen
Een nieuw cursusseizoen: wij hebben er zin in! Een nieuw seizoen vraagt om een primeur. Vanaf dit cursusseizoen kun je naast lessen van 1 uur kiezen voor dagdelen van 3 uur. Dat schiet lekker op! Klik hier voor het complete cursusoverzicht:

Cursusoverzicht

Bij jouw slimme computerkennis klop je niet alleen aan voor cursussen...

Natuurlijk kun je ook weer bij ons terecht voor PC-hulp, webdesign, systeembeheer en overig expertwerk! Bijvoorbeeld voor op de zaak: wij kunnen een aangepast lint voor Excel en Word maken met knoppen die geschikt zijn voor de specifieke werksituatie. Inclusief update mogelijkheden. Bel of mail voor meer info of kijk op onze website: www.datadidact.nl.
 
Scholingsvoucher UWV: wees er snel bij!

scholingsvoucher
De scholingsvouchers voor 50-plussers zijn nog aan te vragen tot 1 oktober 2016.  Hiermee kun je cursussen tot 1.000,00 volgen. Ook bij DataDidact. Voor meer info bij UWV: klik hier. De overige scholingsvouchers voor werkzoekenden kunnen nog aangevraagd worden tot 31-12-2017, klik hier voor meer info.
 
Wachtwoord gehackt???

De CEO van Facebook overkwam het, ons overkwam het, dus de kans is groot dat ook jouw wachtwoorden een keer gehackt zijn...

In het artikel van Metro lees je hoe je sterke wachtwoorden kunt maken en vind je een link naar een site waarmee je kunt controleren of je wachtwoorden gehackt zijn.

hack

augustus 2016
 DataDidact - slimme computerkennis
Valeriaanstraat 69
3765 EJ  SOEST
035 - 6022826
Reacties en informatie

Reageren op deze nieuwsbrief? Klik dan hier
Klik hier om af te melden voor de nieuwsbrief
Meer informatie op: www.datadidact.nl