home > opleidingen > cursusoverzicht > Office 365

opvulling.jpg opvulling.jpg opvulling.jpg opvulling.jpg

Office 365
Office 365
privéles/workshop - aantal lessen in onderling overleg (zie indicatie per onderdeel)


Doel: Optimaal omgaan met Office 365 als gebruiker.


Globale inhoud van de cursus:  Office 365 is een verzameling programma's en diensten van Microsoft, die online als abonnement worden aangeboden. Het grote voordeel: aan de slag met je eigen bestanden en foto's op elk apparaat (PC, Mac, tablet, mobiel) waar je ook bent. Daarnaast kun je door de online opslag  bestanden en mappen delen met collega's, familie en vrienden. De volgende onderdelen kunnen worden behandeld, waarbij we aangeven hoeveel klokuren dit ongeveer in beslag neemt.

Introductie office 365 Home (indicatie aantal klokuren: 3):
In deze cursus wordt de warrige wereld van verschillende soorten Office, soorten accounts en mogelijkheden om in te loggen uitgelegd. Het online samenwerken via OneDrive komt uitgebreid aan bod. OneDrive is de online-opslag van Office 365 en daarmee de spil van het systeem. Via OneDrive kun je de Office 365 apps starten, maar ook de bestanden delen met anderen. OneDrive kun je laten synchroniseren met de PC waarmee je werkt om er optimaal gebruik van te maken. Het samenwerken met anderen aan dezelfde documenten en delen van mappen is ook een belangrijk onderdeel van de cursus.

Introductie office 365 voor bedrijven (indicatie aantal klokuren: 5):
Office 365 voor bedrijven is bedoeld voor gebruik in grotere bedrijven, scholen, organisaties en instellingen. Naast de onderwerpen die beschreven zijn bij Office 365 Home, is er aandacht voor het werken in teamsites en het leggen van contact tussen mensen binnen een bedrijf. Hierbij komen de apps Delve, Teams en Yammer aan de orde.

Sway (indicatie aantal klokuren: 1):
Met Sway is in een handomdraai een prachtige presentatie te maken. Foto's, video's en ander media-materiaal worden door de app uitgekozen aan de hand van de gebruikte tekst. Een Sway kun je aan iedereen laten zien, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

OneNote (indicatie aantal klokuren: 2):
OneNote begint een onmisbaar notitieprogramma te worden. Alles kun je erin opslaan: aantekeningen, wachtwoorden, routes, websites, grafieken, documenten. Resultaat: een geordend systeem waarin in een oogwenk iets gevonden kan worden. OneNote notitieblokken kun je ook delen met anderen, zodat samenwerken nog makkelijker gaat.


 

aanmelden_cursus.jpg mail.jpg

online aanmelden
aanmelden per mail


Soest, Baarn, cursus, computercursus, computeropleidingen, privé-les, privéles, cursus op afstand, paint shop pro, apple, mac, training, training op afstand, office, digitaal rijbewijs, fotobewerking, paintshop, word, office, picasa, jeugdtypen, excel, powerpoint, access, internet, e-mail, windows, kompozer, kindercursus, kinderen, typen, computertypen, examentypen, photoshop, bedrijfstraining, workshop, webdesign, database ontwerp, powerpoint presentatie, sjablonen, sjabloon, Hilversum, Amersfoort, Mac, Apple, Ipad, Safari, Photoshop Elements, iPhoto, Photo Booth iPhone